kundeservice - Austevollbadet
{{::trm.Cart}}
{{::trm.NumberOfArticles}} {{booking.Count}}
{{::trm.Sum}} {{booking.AmountToPayWeb | currency : siteCurrency}}

Velkommen til kundeservice:

Spørsmål om arrangementet som tider, priser etc. må stilles til arrangøren av arrengementet..

Ofte stilte spørsmål:

Spørsmål: Jeg har bestilt og kjøpt billetter, men blir syk?

Svar: Normalt er billetten ikke innløst. Vi på Webílaett.se kan ikke være ansvarlig for det faktum at den innkjøpte billetten er innløst av det ansvarlige anlegget. For flere spørsmål angående dette, refererer vi til anlegget.

Spørsmål: Mitt kjøp ble kansellert, hvordan kan jeg få billettene mine?

Svar: Har du fullført alle trinnene og fått den siste siden som angir at du lyktes og at billettene ble sendt til din e-postadresse, så kan det Skje at du får beskjed om at fristen er overskredet. Det er en tidsbegrensning av sikkerhetsmessige grunner, noe som betyr at du ikke kan forlate / glemme nettleseren i innlogget stilling på bestillingssidene, slik at uvedkommende ikke får tilgang til dine betalte billetter. Av denne grunn kan tidsgrensen overskrides bare for øyeblikket du bestemmer deg for å skrive ut billettene. Billettene sendes alltid til din registrerte e-postadresse og at du som registrert kunde kan logge deg på sidene mine og se billettene deres der. Du kan også skrive ut dine kjøpte billetter, og også "sende" dem til den registrerte e-postadressen.

Spørsmål: Posten med billettene er ikke ankommet?

Svar: Det kan være at du ved et uhell har skrevet inn feil e-postadresse (feilstaving etc.). Og at enkelte postleverandører kan ta litt lengre tid å levere e-posten. Sjekk også spam-mappen din slik at e-posten ikke kom dit.